БОРОШНО ПЕРШОГО ГАТУНКУ
Борошно пшеничне першого ГАТУНКУ, ДСТУ 46.004-99, на дотик м'яка, тонкого помелу, білого зі злегка жовтуватим відтінком. Борошно першого сорту має досить високий вміст клейковини, що робить тісто з неї еластичним, а готові вироби - гарної форми, великого обсягу, приємного смаку і аромату. Борошно першого сорту доцільно використовувати для здобні виробів: булок, пирогів, млинців, національних видів локшини і для випічки різних хлібних виробів. Хліб з борошна першого гатунку черствіє повільніше, а також в ній міститься 2-3% висівок, що робить її більш корисною для людини, ніж борошно вищого гатунку. Поживна цінність 100 г продукту : білки - 10,6 г; жири - 1,3 г; вуглеводи - 68 г;, Енергетична цінність 100 г продукту : 331 ккал (1395,5 кДж) в 100 г продукта.
Якісні показники:
Борошно розфасовується: |
Рецепт хліба:
Хліб білий з борошна першого гатункувода - 280 мл. Примітка: інгредієнти закладати відповідно до інструкції вашої хлібопічки. Режим випікання: основний. |